Over STARX

De bouwsector werkt tegenwoordig anders dan vroeger

Ricardo Elden kan er niet voor weglopen om een revolutie te ontketenen in de bouwbranche…

…en is op weg om te verbeteren, verslimmen en te verduurzamen.

Over ons

STARX Industries is een onderneming die activiteiten in de bouw rationaliseert. Door innovatie en integraliteit realiseren wij toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers.

STARX Industries realiseert projecten met revolutionaire light steel framebouw.

Om ook andere zorgen uit handen te nemen en een bijdrage te kunnen leveren aan een duurzame wereld produceren wij ook kunststof, aluminium kozijnen en ramen.

Vanaf het begin

Het verhaal van STARX Industries is niet heel lang geleden begonnen. Een bouwer met een hart voor innovatie en ruime ervaring in de bouwsector kan er niet van weglopen om een revolutie te ontketenen. 
Ricardo Elden heeft hier een sleutel voor gevonden. 

Duurzame innovatie

De bouwsector werkt tegenwoordig anders dan vroeger. Door klimaatverandering en de overgang naar duurzame energie moet het bouwproces slimmer en sneller worden. In 2050 moeten alle gebouwen CO2-neutraal zijn, een flinke opgave. De grootste uitdaging op het gebied van verduurzaming ligt in het aanpassen van de bestaande traditionele bouwmethode. 

Veel (bouw)bedrijven hebben nog moeite om te innoveren. Bij duurzame en digitale ontwikkelingen vindt men het vaak nog lastig om verder te kijken dan de grenzen van het eigen bedrijf of het vakgebied. Hier neemt STARX Industries deze zorgen over door vanaf het begin betrokken te zijn bij het project. 

“STARX Industries ondersteunt dit soort ontwikkelingen en stimuleert prefab innovaties.”

Visie

Het recept dat we daarbij hanteren is even doeltreffend als ambitieus. Wij gaan verbeteren, verslimmen en verduurzamen, precies wat je van een maker mag verwachten. De basis is verbeteren. Daarbij gaat het om zaken als veiligheid, grip op projecten en het consequent werken vanuit onze kernwaarden: samen, resultaatgericht en vanuit eigenaarschap. Verbeteren gaat over het project op orde hebben en houden, over aantrekkelijk werkgeverschap zodat je de juiste mensen aantrekt en behoudt, maar vooral over focus op de dingen doen die we goed kunnen en de discipline om die dingen perfect te willen doen. En nee durven zeggen tegen andere zaken.

Wat wij doen?

STARX Light Steel Construction
STARX Windows
STARX Tiny Houses

Social Media

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.